Usenext

Ken je de payservers van usenext al? Usenext is een payserver provider die een extreem payserver proefabonnement aanbiedt. Zeg maar gerust, het allerbeste proefabonnement, want je kan 2 weken gratis downloaden, met een maximum van 300 GigaByte. Alle grote nieuwsgroepen zijn volledig gedekt en de downloadsnelheden zijn zeer hoog.

xlned

Betalen voor een payserver proefabonnement

Usenext is erg interessant als je niet bekent bent met downloaden van usenet. Als je een payserver proefabonnement wilt proberen, moet je een euro betalen. Waarom? Zodat UseNext zeker weet dat je niet voor de zoveelste keer een proefabonnement afsluit. Door de betaling van die euro, weten ze dat er door de eigenaar van het rekeningnummer niet eerder gebruik gemaakt is van de payserver aanbieding.

Je kan je zo inschrijven. Usenext heeft je adres nodig en daarna moet je bevestigen door 1 euro te betalen. De euro kan je voldoen met Paypal, iDEAL of Creditcard. Na het ontvangen van gegevens en de euro, krijg je de payserver inlog gegevens direct toegestuurd per mail. Je kan dan meteen beginnen met downloaden!

Usenext is een goede payserver provider

Usenext biedt een goede payserver dienst aan, alles wat belangrijk is, is aanwezig.

Je downloadt altijd prive, want Usenext heeft een 256 bits SSL verbinding. Dat is fijn omdat je dan altijd kan downloaden met de zekerheid dat niemand zit te gluren. SSL is erg veilig en onmisbaar als je niet wilt dat anderen kunnen zien wat je downloadt.

Bestanden van meer dan 2.100 dagen kan je downloaden zonder problemen, de retentie bij UseNext is uitmuntend. Dat heeft een zeer aangenaam voordeel, je kan dingen downloaden die 2.100 dagen geleden zijn geüpload. Je hebt toegang tot veel meer bestanden dan iemand met een payserver die slechts 800 dagen retentie heeft.

De downloadsnelheden zijn extreem hoog. UseNext onderhoudt zelf 6 serverruimtes, waarvan meerdere in de EU. Hierdoor weet je dat je altijd ongelimiteerd kan downloaden, dag en nacht.

UseNext heeft eigen software waarmee je makkelijker kan zoeken en downloaden.
Vooral voor beginners en mensen die maar 1 programma willen gebruiken is deze software erg handig.

Problemen, vragen of klachten? Dan bel je de klantenservice even. Je kan ze natuurlijk ook gewoon mailen. Downloaden met 30 connecties tegelijk. Dat zie je bij geen enkele andere payserver.
Je kan 30 verschillende dingen downloaden, 1 connectie per download, of gewoon supersnel 1 bestand met 30 connecties downloaden. Dit zijn slechts enkele van de vele voordelen van UseNext.
Er zijn niet veel payserver providers die je 300 GigaByte laten downloaden tijdens een proefabonnement. UseNext doet dat wel omdat ze weten dat je zeer tevreden zult zijn en uiteindelijk zelfs misschien een abonnement afsluit.

Andere providers met een proefabonnement

Er zijn best veel providers met een aantrekkelijk payserver proefabonnement. Bijna alle payserver providers laten je toch eerst iets betalen. Velen willen dat je voor 1 maand betaalt. Je mag daarna gewoon downloaden maar als je binnen een bepaalde termijn opzegt, krijg je het hele bedrag terug.
Bij Eweka moet je bijvoorbeeld voor een maand betalen maar als je binnen 7 dagen aangeeft dat je niet tevreden bent, krijg je het maandbedrag terug. De meeste payserver providers die een payserver proefabonnement aanbieden werken zo, gewoon om misbruik te voorkomen. Mensen die geen een euro willen betalen of een voorschot van 7,50 voor een maandabonnement, worden toch nooit echte klanten, is de insteek.