shopify analytics ecommerce
tracking
17
82

Spotnet en Spotweb alternatieven

Spotnet en Spotweb kunnen ontzettend handig zijn. De reacties van andere leden zijn vaak ook erg praktisch. Als veel mensen aangeven dat een spot eigenlijk een virus is, weet je dat je deze beter niet kan downloaden. Waarschuwen mensen op Spotweb of Spotnet voor een incomplete post, dan kan je ook maar beter verder kijken. Maar soms zijn de reacties van mensen op Spotnet en Spotweb wel erg naar.

Spotnet en Spotweb, een huis vol trollen

Helaas zijn er geen actieve moderators op Spotnet actief. En, als iets op Spotnet wordt aangemeld, verschijnt het later op Spotweb. Ook reacties van mensen worden later in Spotweb getoond.

reactie spotnetAls iemand iets upload, spot, dat echt illegaal is, dan zijn er wel moderators. Een dergelijke spot wordt dan vrij snel verwijderd. Post iemand dezelfde film die een grote releasegroep net heeft geĆ¼pload, dan wordt zo’n film meestal ook erg snel verwijderd. Maar, reacties van mensen worden vrijwel niet bijgehouden. Als je opzoek bent naar een leuke film, zie je de reacties. Maar je ziet ook met regelmaat reacties van trollen. Mensen die niet zo goed in hun vel zitten en daarom op Spotnet en Spotweb iedereen en alles proberen te irriteren. Het beste kan je dergelijke mensen negeren, zie ze als zieke mensen die medelijden verdienen. Je kan ervoor kiezen om ze te blacklisten als je Spotnet of Spotweb gebruikt. Als je een Spotweb website, zoals nzbserver gebruikt, kan je helaas niemand blacklisten. Je blijft de reacties van dat soort mensen dan zien.

Meer dan alleen nare teksten

Sommige mensen zijn er niet zozeer op uit om hun gal te spuwen op Spotnet, ze willen hun website promoten. Je ziet dan een link en als je deze volgt kom je meestal uit op een nare website waar allerlei rotzooi wordt aangeboden.

Jammer voor spotters op Spotnet

Een spotter is iemand, soms zijn het meerdere mensen, die tijd besteden aan het uploaden en aanmelden van een spot. Ze doen in veel gevallen hun best om een leuke spot te delen met anderen. En, als een spotter dan erg nare reacties en reclame maakt voor een spam/malware website, dan is het begrijpelijk dat een spotter er gewoon maar mee stopt. En, als enkele van de grotere spotters dat doen, dan is er weinig meer te downloaden.

Newzbin en Spotweb alternatieven

Veel mensen die downloaden en grote spotters, zijn met de bovengenoemde reden overgestapt naar besloten websites waar veel moderators zijn. Een van de voorbeelden is newzbin. Een website die wat weg heeft van een Spotweb website. Spots worden zeer goed bijgehouden, moderators laten geen slechte spots toe. En als een lid zich niet gedraagd, dan volgt er meestal een waarschuwing of ban. Mede hierom is het aanbod op Spotnet en Spotweb de laatste jaren enorm afgenomen. Terwijl het aanbod en de kwaliteit van spots op websites zoals Newzbin veel beter aan het worden is. Newzbin is hier te vinden. Er zijn talloze andere Usenet websites die echt de moeite waard zijn maar daar maken wij binnenkort een nieuw artikel voor aan.