Pure usenet

Pure usenet is een oude, Nederlandse payserver provider. Als je weinig geld wilt uitgeven aan een snelle payserver met een uitstekende retentie, dan moet je deze provider eens proberen. Je kan de payservers van pure usenet namelijk echt gratis proberen. Download een week wat je wilt, voor niets. Kijk hier voor een week gratis downloaden.

Goede Nederlandse usenet provider

pure usenetWie Eweka net iets te duur vindt, kan pure usenet een kans geven. Het voordeel van deze provider is dat ze ontzettend goedkope payservers aanbieden. En je hebt gewoon alles wat je nodig hebt. Alle pakketten zijn voorzien van SSL, klanten kunnen dus anoniem downloaden. De payservers werken met alle download programma’s, of je nou download met spotnet, spotweb, Grabit of sabnzbd, een payserver van deze uitstekende Nederlandse aanbieder werkt met alle bekende download programma’s. Ze hebben ook een upload server, mocht je de behoefte hebben om bestanden te uploaden. Natuurlijk is er geen downloadlimiet, je kan gewoon dag en nacht downloaden. Met een retentie van 2000+ dagen en een artikel compleetheid van 99,9% is deze provider uitstekend.

Vroeger boden ze een VPN aan, maar dat doen ze tegenwoordig niet meer, waardoor ze veel goedkoper zijn. Om te downloaden uit nieuwsgroepen heb je helemaal geen VPN nodig. Mocht je er toch een willen hebben dan kan je kiezen uit de diensten van duizenden goedkope en duurdere VPN aanbieders wereldwijd.

De Pure Usenet pakketten

Vroeger had deze provider talloze pakketten maar tegenwoordig is het niet alleen simpeler, beter maar ook goedkoper. Je kan kiezen uit 3 pakketten. En, ieder pakket is af te nemen per maand of per jaar. Bevalt de gratis payserver proef? Dan doe je er verstandig aan om een jaarabonnement af te sluiten, aangezien je dan een redelijke korting krijgt. Je bespaart op een jaarabonnement namelijk 20% vergeleken met een maandabonnement.

  • Pure Usenet M
    8 verbindingen, 20 Mbit 2000+ dagen retentie voor slechts € 3,43 per maand
  • Pure Usenet XL
    8 verbindingen, 30 Mbit 2000+ dagen retentie voor slechts € 5,03 per maand
  • Pure Usenet XXL
    12 verbindingen, onbeperkte downloadsnelheid, 2000+ dagen retentie voor maar € 6,63 per maand