shopify analytics ecommerce
tracking
16
119

Nzbserver offline? De alternatieven

NZB server is website die uitermate handig is als men Usenet wilt doorzoeken. Er zijn allerlei bestanden te vinden die netjes zijn onderverdeeld in allerlei categorieën. Zo kan men in de categorie Images films en ebooks vinden, in Sounds muziek en luisterboeken, in Games allerlei spelletjes en in Applicaties een ieder soort programma dat je maar kan bedenken. Alle categorieën op NZB server zijn onderverdeeld in subcategorieën, zodat je nog gerichter kan zoeken.

NZB van nzbserver downloaden

NZB server is een handige website, je kan direct zoeken naar een bestand, rechts bovenin de pagina op NZB klikken en dan wordt je naar een NZB zoekmachine gebracht. Daar kan je een NZB bestand aanmaken en dat in je favoriete downloadprogramma importeren, Newsleecher, SABnzbd, Grabit of bijvoorbeeld NZBget. Als het NZB bestand is geladen in je downloadprogramma begint deze te downloaden. NZB server is erg handig omdat je in tegenstelling tot SpotLite of SpotNet niets hoeft te installeren om te zoeken. Het is dus niet mogelijk om nzbserver.com te downloaden maar wel een NZB bestand.

NZBserver alternatief

nzbserverHet komt wel eens voor dat NZBserver.com offline is. Gemiddeld een uurtje per maand. Misschien vind je dat vreemd het is een website, waarom kan men die niet gewoon online houden? NZBserver.com is niet zomaar een website. Dagelijks wordt de website vele honderdduizenden keren bezocht door talloze mensen, ook uit andere landen. De website adverteert niet en heeft geen winstdoel, de mensen achter NZBserver.com hebben daar schijnbaar geen zin in. Als een website honderdduizenden keren op een dag bezocht wordt en er weinig wordt uitgegeven aan hosting dan kan een website wel eens offline gaan.

Als NZBserver.com offline is kan je SpotLite proberen. Een nadeel is dat Spotlite een programma is, je moet het dus eerst installeren. Als je perse via een website wilt zoeken is NZBstars een redelijk alternatief, het is een kloon van NZBserver. Je kan ook gewoon een NZB zoekmachine gebruiken, dat is niet zo overzichtelijk maar op zich kan je alles vinden. Een ander alternatief is Spotnet, al moet ik erkennen dat Spotnet nou niet bepaald snel geïnstalleerd is.

Downloaden van nzbserver.com?

Downloaden van NZBserver is opzich niet moeilijk, als je eenmaal begrijpt hoe het werkt. Nogmaals, je kan niet direct downloaden van de website zelf, het is slechts een handige website waarmee je kan zoeken naar bestanden. Om te kunnen downloaden van NZB server heb je een payserver nodig. Daarnaast heb je ook een downloadprogramma nodig zoals Newsleecher, SABnzbd, Grabit of bijvoorbeeld NZBget. Heb je een downloadprogramma en een payserver dan kan je zoeken, een NZB bestand downloaden en deze laden in je downloadprogramma. Als je je wilt inschrijven voor de website kan dat maar niet zoals bij een gewone website. In een andere handleiding laten we je zien hoe je je kan inschrijven voor nzbserver.com