Leren downloaden

Je wilt usenet nieuwsgroepen doorzoeken, maar hoe doe je dat? Er zijn veel verschillende manieren. Een van de makkelijkste manieren om nieuwsgroepen te doorzoeken is middels NZBserver. Met NZBserver kan je zoeken naar een film, muziek, games en veel meer.

Het fijne aan NZB server is dat je gewoon je browser opent, zoekt naar een te downloaden bestand, de NZB laadt en dat is het dan. Je hebt wel een download programma nodig en ook een payserver. Welk programma is het beste om te downloaden? Hoe kom je aan een goede payserver? We laten het je graag even zien!

Payserver gratis proberen, niets betalen!

Waarom zou je voor een betalen als je een payserver gratis kan uitproberen? De meeste nieuwsserver aanbieders in Nederland en de VS hebben een proefperiode. Je kan downloaden wat je wilt, zolang je binnen het maximum blijft. Bij Pure Usenet en Eweka kan je 7 dagen downloaden, zonder vast te zitten aan een abonnement. Er zijn ook payservers die je een hele maand voor niets kan proberen. Bij enkele moet je eerst betalen voor een maand, en als het je niet bevalt kan je later je geld terugvragen.

newshosting

Gelukkig zijn er ook vele payserver providers die alleen maar een emailadres vragen. Op deze website zetten we even uiteen wat de beste payserver providers zijn die je gratis kan testen.

Usenet download programma’s en nzbserver

nzbserver Downloaden uit nieuwsgroepen is leuk, maar het kan lastig zijn ze op een normale manier te doorzoeken. Je hebt echt een zoekmachine nodig om een NZB bestand te downloaden. Het is mogelijk om een programma te installeren, zoals Spotnet of Spotlite. Je kan ook gewoon naar een website gaan zoals NZBserver, als je dat iets praktischer zou vinden. Wil je naar de website van nzb server gaan? Klik dan even hier! Het voordeel van Spotnet is dat je geen newsreader meer nodig hebt, met Spotnet kan je simpelweg zoeken en downloaden.

Als je altijd makkelijk en snel wilt downloaden is NZBserver.com het beste. Je kan met nzbserver.com namelijk overal zoeken zonder iets te installeren!

Nzbserver offline? Er zijn genoeg nzbserver.com alternatieven!

NZB server offline? Dat komt helaas erg vaak voor. Wat moet je dan als je geen zin hebt om Spotnet te downloaden, installeren en enkele uren te wachten tot Spotnet klaar is voor gebruik? SpotLite is een optie, maar er zijn genoeg websites die er niet alleen uitzien als nzb server maar ook werken zoals nzbserver.com

Inschrijven voor NZBserver.com

Wil je je inschrijven voor nzbserver.com? Helaas is dat niet meer mogelijk. Registraties zijn gesloten. Maar er zijn genoeg andere websites die hetzelfde aanbieden als nzbserver.com