Inschrijven voor nzbserver

Je wilt je inschrijven voor nzbserver.com zodat je kan reageren op spots? Begrijpelijk. Helaas hebben de mensen achter de website het registratie systeem gesloten. Maar niet getreurd! NZBserver is immers een kloon van SpotWeb en er zijn veel meer websites die er net zo uitzien als nzbserver en net zo werken. En daar kan je je wel nog gewoon inschrijven.eweka payserver banner

Inschrijven voor nzbserver alternatieven

Er zijn talloze alternatieven voor nzbserver.com. De website is namelijk geheel gebaseerd op een script dat iedereen kan downloaden.
Dat script heet SpotWeb, talloze mensen hebben er de laatste jaren een nzbserver.com kloon mee opgezet. Nu je weet dat nzbserver.com eigenlijk helemaal niet zo speciaal is omdat er talloze klonen zijn, kunnen we kijken naar de beste nzbserver alternatieven.

Enzed.be (update helaas offline)

Een goed alternatief was enzed.be. Dit was een Belgische domeinnaam, en de website zag er precies zo uit als nzbserver.com Eigenlijk was de website nog beter dan nzbserver.com vanwege de extra features. Zo kon je bijvoorbeeld met je muis op een zoekresultaat blijven staan, zodat je wat extra informatie over een spot en een afbeelding van de spot kon zien. Dit zonder dat je de pagina zelf hoeft te openen.

Laten we ons eens inschrijven voor enzed.be
Allereerst, maar dat spreekt nogal voor zich, gaan we naar de website, enzed.be
Aan de rechterkant van het beeldscherm, helemaal bovenin, zie je een mogelijkheid om in te loggen. Als je op die optie klikt, kan je op “Add user” klikken.

Er verschijnt een klein venster, waar je een gebruikersnaam, voornaam, achternaam en emailadres moet invoeren. Doe niet wat ik hiernaast heb gedaan, gebruik niet je echte voor- en achternaam, dat gaat niemand wat aan. Als je de gegevens hebt ingevuld ben je geaccepteerd en kan je alle functies van enzed.be gebruiken.

Reageren op een spot

Als je nu wilt reageren op een spot, ga je gewoon naar de spot toe en klik je direct onder de spot op ‘Add comment’. Geen gescheld, spam of andere posten die niet mogen, want die worden direct verwijderd. De kans is ook groot dat men daarna ook nog eens je IP blokkeert, waardoor je de website niet meer zal kunnen bezoeken. Je reactie verschijnt nu onder de spot. Een NZB bestand downloaden werkt net zoals dat op de website van nzbserver het geval is.

Vele andere opties van SpotWeb, het nzbserver.com script

Het SpotWeb script kent vele andere handige opties. Zo kan je SABnzbd integreren, waardoor je kan zoeken en downloaden vanuit 1 interface. Ook kan je de taal veranderen, aangeven met welke NZB zoekmachine je het NZB bestand van een spot wilt downloaden, wat er op je watchlist moet staan en of je wel of geen erotica wilt zien. Er zijn nog veel meer mogelijkheden.