Inschrijven voor nzbserver

Je wilt je inschrijven voor nzbserver.com zodat je kan reageren op spots?
Begrijpelijk. Helaas hebben de mensen achter de website het registratie systeem gesloten.
Maar niet getreurd! NZBserver is immers een kloon van SpotWeb en er zijn veel meer websites die er net zo uitzien als nzbserver en net zo werken. En daar kan je je nog wel gewoon inschrijven.

Inschrijven voor nzbserver alternatieven

nzbserver aanmeldenEr zijn talloze alternatieven voor nzbserver.com
De website is namelijk geheel gebaseerd op een script dat iedereen kan downloaden.
Dat script heet SpotWeb, talloze mensen hebben er de laatste jaren een nzbserver.com kloon mee opgezet.
Nu je weet dat nzbserver.com eigenlijk helemaal niet zo speciaal is omdat er talloze klonen zijn, kunnen we kijken naar de beste nzbserver alternatieven.

Een goed alternatief is enzed.be Dit is een Belgische domeinnaam en zoals je kan zien ziet de website er precies zo uit als nzbserver.com Eigenlijk is de website nog beter dan nzbserver.com, als je met de muis op een zoekresultaat blijft staan, zie je niet alleen wat extra informatie over een spot maar dan verschijnt ook de afbeelding van de spot, zonder dat je de pagina zelf hoeft te openen.

Laten we ons eens inschrijven voor enzed.be
nzbserver alternatieven enzed.beAllereerst, maar dat spreekt nogal voor zich, gaan we naar de website, enzed.be
Aan de rechterkant van het beeldscherm, helemaal bovenin, zie je een mogelijkheid om in te loggen. Als je op die optie klikt, kan je op “Add user” klikken. Als je de behoefte hebt om je in te schrijven, kan je dat doen.

Inschrijven voor nzbserverEr verschijnt een klein venster, waar je een gebruikersnaam, voornaam, achternaam en email adres moet invoeren.

Doe niet wat ik hiernaast heb gedaan, gebruik niet je echte voor- en achternaam, dat gaat niemand wat aan.

Als je de gegevens hebt ingevuld ben je geaccepteerd en kan je alle functies van enzed.be gebruiken.

Reageren op een spot
Als je nu wilt reageren op een spot, ga je gewoon naar de spot toe en klik je direct onder de spot op ‘Add comment’. Geen gescheld, spam of ander lijp gedoe want dat wordt verwijderd en dan blokkeert men daarna waarschijnlijk ook nog eens je IP waardoor je de website niet meer normaal kan bezoeken. inschrijven op nzbserver

Je reactie verschijnt nu onder de spot.  Een NZB bestand downloaden werkt net zoals dat op de website van nzbserver het geval is.

Vele andere opties van SpotWeb, het nzbserver.com script

Het SpotWeb script kent vele andere handige opties.
Zo kan je SABnzbd integreren, waardoor je kan zoeken en downloaden vanuit 1 interface.
Ook kan je de taal veranderen, aangeven met welke NZB zoekmachine je het NZB bestand van een spot wilt downloaden, wat er op je watchlist moet staan of je wel of geen erotica wilt zien en nog veel meer.
Het is zoveel dat we er in een aankomend artikel uitgebreid op ingaan.