Eweka

Als je op zoek bent naar een payserver die je eerst gratis mag uitproberen, is Eweka zeker een aanrader. Eweka geeft nieuwe leden de mogelijkheid om gedurende 7 dagen gratis te downloaden met hun payservers. Helaas is het wel zo dat je eerst moet betalen. Als je binnen de 7 dagen opzegt, krijg je zonder vragen al je geld terug. Eweka biedt twee verschillende payserver pakketten aan en doet niet aan jaarabonnementen. Je kan per dag, per maand of per kwartaal betalen.eweka payserver banner

De payservers van Eweka gratis proberen

Als je een payserver gratis wilt proberen is Eweka een uitstekende aanbieder. Je mag 7 dagen lang gratis downloaden zonder enige limitatie. Er is echter een klein nadeel, ze willen eerst weten dat je bent wie je zegt dat je bent.
Dat doen ze door je voor 1 maand te laten betalen, je moet €7,50 betalen voor 1 maandabonnement. Als je dan na een week aangeeft dat je er niets aan vindt en je de €7,50 terug wilt, krijg je het hele bedrag zonder verdere vragen op je rekening gestort.

Is dit een goede payserver aanbieder?

Eweka is een van de betere Nederlandse payserver providers. Het bedrijf is opgericht in 2001 te Alkmaar en heeft vele duizenden tevreden klanten. De usenet provider biedt payservers aan die wordt gehost vanuit hun eigen datacentrum in Amsterdam. Het bedrijf heeft dus alles zelf in handen, van de servers tot de communicatie met de klant. Dit heeft als gevolg dat men veel goedkoper is, er hoeft immers niets betaald te worden aan een derde partij. Enkele voordelen van Eweka een rijtje:

  • Meer dan 3500 dagen retentie, download bestanden van 6 jaar en ouder!
  • Download uit alle gangbare nieuwsgroepen
  • Geen limiet, download dag en nacht wanneer je wilt
  • SSL volledig ondersteund, je bent helemaal anoniem
  • Bij betaling voor 3 maanden een gratis VPN, ter bevordering van je privacy
  • Uitstekende Nederlandstalige klantenservice

Deel je Eweka account

Het is bij deze usenet provider mogelijk om met 8 verbindingen of threads, te downloaden. Je mag daarnaast met 8 IP adressen tegelijk downloaden. Het is dus mogelijk om je Eweka payserver account met 7 andere mensen te delen! Als je de helft van het maandabonnement betaalt en je collega, vriend of familielid betaalt de andere helft, dan moet je ieder € 3,75 betalen. Je kan dan ieder met 4 verbindingen tegelijk downloaden. Het is in feite dus mogelijk om met 8 mensen tegelijk de payserver van Eweka te gebruiken. Eweka maakt het je heel makkelijk. Je kan op alle manier betalen, ook via Ideal en Paypal. Ook een overschrijving, SMS en creditcard zijn geldige betalingsmethodes.