Beste payserver

De beste payserver is natuurlijk een payserver die aansluit bij je download behoeftes. Een hoge downloadsnelheid en retentie, militaire encryptie waardoor je echt helemaal anoniem bent, het is maar net wat je belangrijk vindt. Een ding wil bijna iedereen, een gratis payserver, die je eerst gratis kan testen voordat je de beslissing neemt om er eventueel voor te betalen.

Beste payserver proefabonnementen

Er zijn best veel payserver providers die een vrijblijvend proefabonnement aanbieden. Het is een manier voor een provider om potentiële nieuwe klanten te vinden. Voor jou is het de manier om te kijken of je te maken hebt met een goede usenet provider of niet. Je kan de payserver uitgebreid testen en weet precies waar je aan toe bent voordat je eventueel overgaat op een betaald abonnement.

Hieronder een overzicht van de beste payserver proefabonnementen

Eweka

Eweka is een van de oudste payserver providers in Nederland. Ze hebben eigen serverparken en bieden uitstekende abonnementen aan. Het payserver proefabonnement is simpel. Betaal voor 1 maand, bevalt het niet dan kan je binnen een week opzeggen en dan krijg je het betaalde geld terug. Als je binnen de week opzegt, kost het dus niets! Klik hier voor het Eweka proefabonnement.

eweka payserver bannerUseNext (300 GB, 2 weken)

UseNext biedt een van de interessantste nieuwsserver proefabonnementen aan. Je mag 300 GB downloaden, 14 dagen lang. Inschrijving is erg simpel, je moet je gegevens invoeren en daarna bevestigen dat je niet eerder een gratis nieuwserver hebt afgenomen door €1,00 over te maken. Betaling kan gewoon met iDEAL, Paypal of creditcard. Klik hier om UseNext te proberen.

Usenet (300 GB, 2 weken)

Het payserver proefabonnement van usenet.nl is bijna hetzelfde als van UseNext. Je mag 300 GB downloaden gedurende 2 weken. Ook de inschrijving is exact hetzelfde. Klik hier om Usenet.nl 14 dagen te proberen

Pure Usenet (7 dagen proefabonnement)

Pure Usenet is een Nederlandse provider die veel verschillende pakketten aanbiedt. Het is net zoals bij Eweka mogelijk om een maandabonnement af te sluiten. Bevalt het abonnement niet, dan kan je gewoon opzeggen binnen 7 dagen en dan boeken ze je geld terug. Het proefabonnement van Pure Usenet proberen? Klik hier.

Usenet Server (14 dagen, 10 GB)

UsenetServer is een zeer oude payserver provider. De downloadsnelheden zijn zeer hoog en de retentie is bij geen enkele andere usenet provider zo extreem, bijna 3600 dagen! UsenetServer heeft een 14 daags payserver proefabonnement waarbij je 10 GB mag downloaden. UsenetServer nu proberen!

EasyNews (14 dagen, 10 GB)

EasyNews bestaat al sinds 1995 en heeft een zeer trouwe klantenkring. De retentie en downloadsnelheden zijn uitmuntend en de klantenservice staat erom bekend gericht en klantvriendelijk te reageren. Voor het EasyNews proefabonnement kan je hier klikken.

Newshosting (14 dagen, 30 GB)

Newshosting is net zoals EasyNews en UsenetServer een erg oude en betrouwbare nieuwsserver provider. Je mag 14 dagen downloaden met een maximum van 10 GB. Het mooiste is dat Newshosting je bij het proefabonnement een gratis VPN geeft. Naast de SSL payserver heb je dus ook een VPN, waardoor je echt anoniem kan downloaden. NewsHosting testen.

UsenetBucket (25 GB, 7 dagen lang)

Download 5 GB, gratis met de payserver van UsenetBucket. Schrijf je je in middels Facebook, dan krijg je een usenet proefabonnement van 20 GB extra, dus 25 GB in totaal. Creditcard, Paypal verificatie is niet nodig, je hoeft alleen een email adres in te voeren. UsenetBucket 7 dagen testen!